AjankohtaistaUutinen

Reeti-ralli vaikuttaa liikenteeseen Tammijärvellä ja kirkonkylällä lauantaina 5.10.

Reeti-ralli -tapahtuma lauantaina 5.10.2024 vaikuttaa Luhangan liikenteeseen Tammijärvellä ja kirkonkylällä. 

Tapahtuma tuo Luhankaan n. 160 autokuntaa huoltojoukkoineen, kisan järjestäjät sekä katsojat. Liikennettä on siis tavallista enemmän.

Rallin kilpailukeskus on Luhangan koululla (Tammijärventie 316, Tammijärvi). Aamun huoltopaikka, kilpa-autojen tarkistus, kilpailun lähtö ja maali sekä palkintojen jako löytyvät koulun ympäristöstä. Ensimmäinen auto lähtee liikkeelle Luhangan koululta klo 12.00 ja ensimmäinen auto on maalissa noin klo 16.00.

Koska koulun piha-alue ja joitain tiloja vanhan koulun puolella on varattu tapahtuman järjestelyihin, ei harrastaminen, kuten kutomo- tai liikuntatilojen käyttäminen koululla ole tapahtuman aikana mahdollista. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Kilpa-autojen huolto tapahtuu kirkonkylällä, torin lähellä (Rantatie 2, Luhanka) n. klo 13:50 alkaen. Yleisö voi seurata huoltoja ja tiimien työskentelyä vapaasti. Huomioitavaa on, että ralliliikenne vaikuttaa mm. pysäköintimahdollisuuksiin kyläkaupan edessä. Pysäköintitilaa on rallikansalle ja kirkonkylällä asioiville varattu mm. Kesäkirkon (Mämminiementie 6, Luhanka) ja Sataman (Hakulintie 6, Luhanka) parkkialueilta. Tapahtumanjärjestäjä hoitaa liikenteenohjauksen.

On varauduttava, että ralliliikenne näkyy myös Kylätalon (Kotipellontie 1, Luhanka) parkkipaikalla ja vaikuttaa siten mahdollisesti Kylätalon käyttämiseen. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. Kirkonkylän pääkirjasto on poikkeuksellisesti suljettu lauantaina 5.10., tapahtumasta johtumattomista syistä, joten sen käyttöön ralliliikenne ei juuri vaikuta. 

Yleisö pääsee seuraamaan tapahtumaa Luhangan koululla, kirkonkylällä sekä erikoiskokeilla. Reeti-rallin reittiin kuuluu 6 erikoiskoetta Luhangassa sekä lähikunnissa. Yksi erikoiskoe ajetaan kahdesti. Reitti on salainen kilpailupäivän aamuun saakka. Ajettavien erikoiskokeiden varrella on sulkuajoista tiedotettu erikseen.

Kilpailun järjestää Yellow Racing Team ry.


Reeti-rallin tapahtumakuvaus Luhangan tapahtumakalenterissa.

Lisätietoja rallista, kuten kilpailukutsu ja kisaan ilmoittautuneiden lista löytyy Ajaksin nettisivuilta: www.ajaksi.fi