AjankohtaistaUutinen

Nuorisokahvilatoiminta Luhangan koululla jatkuu 18.9. alkaen

Luhangan kunnan ja MLL Luhangan paikallisyhdistyksen yhteistyössä toteuttama Luhangan nuorisokahvila saa taas jatkoa. Kahvilatoimintaa on järjestetty parin vuoden ajan ja nuorten osallistuminen toimintaan on ollut aktiivista. Kauan tauolla olleelle nuorisokahvilalle on siis ollut kysyntää.

Kahvila on syksyllä 2024 avoinna keskiviikkoisin 18.9. alkaen klo 15-19 Luhangan koululla (Tammijärventie 316, Tammijärvi). Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan erikseen.

Nuorisokahvilatoiminta on tarkoitettu 12-17 -vuotiaille eli 6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille alaikäisille nuorille. Toiveena on, että mahdollisimman moni ikähaarukkaan sopiva nuori haluaa osallistua toimintaan. Nuorilla itsellään onkin mahdollisuus vaikuttaa nuorisokahvilan ohjelmaan, jotta se olisi varmasti mieleistä. Käytettävissä ovat Luhangan koulun tilat ja lähiympäristö.

Nuorisokahvila on maksuton ja valvottu kokoontumispaikka. Valvojina toimivat Pilvi ja Merja MLL Luhangan paikallisyhdistyksestä. Yhdistys tarjoaa pientä välipalaa osallistujille, mutta mukaan voi ottaa myös omia eväitä.

Huomioitavaa on, että nuorisokahvilatoiminta on kouluajan ja ohjatun iltapäivätoiminnan ulkopuolella tapahtuvaa vapaa-ajan ohjelmaa, johon nuoret osallistuvat vanhempiensa luvalla ja omalla vastuulla, fiksusti käyttäytyen.

Tervetuloa!